Pixel javító program

A halott pixel vagy hibás pixel nagyon zavaró a monitoron. Szerencsére bizonyos esetekben a monitor megbontása nélkül javítható. Az egyik lehetőség szoftveres úton javítani, erre néhány példát felsorolok az alábbiakban. Néha annyi is elég, hogy kicsit meg kell nyomkodni a hibás pixel körül a monitort, majd kikapcsolni és bekapcsolni és el is tűnik a pixelhiba. Ha ez nem segít, akkor meg kell próbálni szoftveresen eltüntetni.

JC Screen fix: pixel javító program online

A JC Screen fix teepítés nélkül, böngészőben futtatva igyekszik kijavítani a pixel hibát a monitoron.

Pixel javító program

Futtasd le a weboldal útmutatója szerint. 10 perc után árhatóan kijavítja a hibát. Ha nem javította ki, akkor érdemes kipróbálni egy másik programot.

UD Pix pixel javító program

Az UD pix egy letölthető pixel javító program. Windows-on futtatható, tehát Linuxon vagy Mac-an nem fut. A letöltés után egy rövid telepítés, majd a futtatás következik. A leírás szerint több órán keresztül is futhat, attóé függően, milyen hibát kell kijavítani. Érdemes éjszaka elindítani, nem akkor, amikor azonnal szükség van a javításra.

Letöltés: http://udpix.free.fr/

pixel javító program

PixelHealer pixel javító program

A PixelHealer, ahogy a nevében is benne van, egy futtatható pixel javító program. A weboldalra navigálva nagyon egyszerű az üzenet: futtasd vagy töltsd le ingyen. A weboldal tartalmazza a használati útmutatót, ami kifejezetten egyszerű: indítsd el, a program automatikus detektálja a hibás pixeleket, majd automatikusan megpróbálja kijavítani. Futtatás közben villogni fog a képernyő, ezért hagyni kell dolgozni, nem kell nézni közben.

https://www.aurelitec.com/pixelhealer/windows/

pixel javító program