Szobafestő névjegykártya minta

Ingyenes névjegykártya készítő program online, le sem kell tölteni és percek alatt lenyűgöző névjegykártyát tudsz tervezni. Nézd meg a névjegykártya tervező videót és készíts szobafestő névjegykártyát.

szobafestő névjegykártya minta

Festő névjegykártya készí­tés online

Használd a Canva online ingyenes képszerkesztő programot névjegykártya tervezésre. Lépj a canva.com-ra. A keresőbe írd be, hogy „construction”, így angolul és jóval több sablont, illetve grafikát fogsz találni.

Névjegykártya tervezés videó

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.

Névjegykártya készí­tés otthon képernyőképekkel:

Lépj be a Canva-ba, majd a felső keresősávba írd be, hogy névjegykártya. A legördülő lehetősége között kattints a névjegykártya opcióra, vagy üss Enter-t.

A névjegykártya mérete: 3,5 x 2 hüvelyk, azaz 8,9 x 5 cm.

masszázs névjegykártya

A névjegykártya sablon jobb alsó sarkában megjelenik, hogy fizetős vagy ingyenes. Kattints rá, majd töröld ki belőle a fizetős képet vagy ábrát. Ezután ingyenes lesz.

masszőr névjegykártya minta

A következő ablakban írd át és írd bele a számodra szükséges adatokat. Ezután töltsd le, vagy rendeld meg a Canva-tól kinyomtatva, készen a névjegykártyád

masszázs névjegykártya minták

Tovább az online képszerkesztésre.

Tovább a logó tervezésre.

Tovább a pdf szerkesztésre.

Tovább a plakát készítésre.

Tovább a Szülinapi poszter készítő programra.

Tovább a kollázs készítésre.