Szórólap készítés online ingyen

Szórólap készítés online ingyen? Ebben a cikkben hasznos tanácsokat találsz, hogyan készíts szórólapot ingyenes szórólap készítő programmal.

Szórólap készítés online

Hogyan készíts szórólapot házilag?

Az első és legfontosabb: Inspirálódj!

Keress a Google-ben, nézd meg a neked tetsző szórólapokat, a konkurencia szórólapját. Gondold át, milyen üzenet fogja meg a vásárlót!

Legyen egyszerű! Nagyon könnyű túlbonyolítani a saját szórlap tervezést, színekkel, formákkal elhalmozni a szórólapot. A kevesebb mindig több.

Használj sablonokat, egyszerű beűtípusokat és kontrasztos megjelenést.

Legyen jól olvasható elsőre ránézésre az üzeneted. Kell egy dolog, ami megfogja az embereket, ne kelljen kutatni, miről is szól.

Általánosságban igaz, hogy az emberek túl nagy fontosságot tulajdonítanak a szórólapnak. Holott egy vállalkozás esetében a legfontosabb a termék/szolgáltatás minősége és piacképessége, illetve hogy jusson el a céközönséghez.

Főleg induló vállalkozások esetében az arculattervezés és a szórólap profi megtervezése nem az elsődleges feladat. Ha már beindult a vállalkozás, akkor elég lesz költeni az arculatra.

Ingyenes szórólap készítő online

Az alábbi videóban láthatod, hogyan készíts magadnak szórólapot online ingyen a Canva ingyenes online képszerkesztő programmal. A Canva egyben egy szórólap készítő program ingyen magyarul.

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.

Szórólap készítés otthon

Nézzük lépésről lépésre, hogyan tudod Canvában megtervezni a szórólapodat.

szórólap készítés online ingyen

Lépj a Canva főoldalára (www.canva.com), itt tudsz belépni. A regisztráció ingyenes, vagy Facebook illetve Google fiókkal is használhatod.

Egyből magyar nyelven tudod kezelni belépés után. Ha mégis angol nyelven jelenne meg, a beállításokban át tudod állítani.

Belépés után a főoldal fogad, itt választhatsz több ezer előre elkészített sablonból. Nem csak szórólap, hanem minden más közösségi médiában és interneten szükséges képet lehet vele készíteni.

A felső keresőbe írd be, hogy szórólap. Üss ENTER-t, vagy válaszd a legördülőben megjelenő szórólap lehetőséget. Alapvetően A4 méretet ajánl fel, ezt a nyomtatáskor tudod módosítani.

szórólap készítés otthon

A megjelenő ablakban válaszd az Ingyenes opciót, majd kattints egy sablonra. A következő ablakban ugyanúgy hozzáférsz a többi sablonhoz is, de itt is tudsz böngészni. Azt javaslom, itt még nem merülj bele, mert a következő lehetőségnél témakörök szerint tudsz keresni.

szórólap szerkesztő

A következő ablakban szintén megjelenik egy keresősáv, abban témakörökre szűkítve tudsz keresni, írd be, milyen témájú szórólapot keresel.

szórólap készítés online

Válaszd ki a sablont, módosítsd, írd át a szöveget, tölts fel saját képet és készítsd el a saját szórólapod otthon.

A jobb felső sarokban lévő letöltés gomb megnyomásával tudod letölteni. A PDF formátum a legjobb nyomtatásra, de más formátumokba is le tudod tölteni.

szórólap szerkesztés

Fotor szórólap készítés online ingyen

szórólap készítés online ingyen

A Fotor szintén egy online képszerkesztő program, amiben a photoshophoz hasonló képszerkesztő funkciók mellett a beépített sablonok is vannak, amelyek felhasználásával sokkal könnyebb egy online vagy nyomtatott anyagot elkészíteni, mint nulláról kezdve. A “Create design” gombra kattintva lépsz a tervező alkalmazásba. Válaszd a “Flyer” ikont és máris kész sablonokat ajánl fel a tervezésre. A sablonra navigálva látszik, hogy fizetős vagy ingyenes a sablon. https://www.fotor.com/

szórólap készítés online ingyen

Adobe Spark szórólap készítés online ingyen

szórólap készítés online ingyen

Egy rövid regisztráció után azonnal használható. Meg kell adni az országot, illetve a születési időt, a többihez képest ez lassítja néhány másodperccel a regisztrációt.

A használata, a kezelőfelülete hasonló az eddig bemutatott programokhoz. Több képszerkesztő funkciót tartalmaz ingyen, mint a Canva, viszont minden angol, tehát magyarul esélytelen, hogy találunk valamit. Lassabban is fut, mint a Canva. Ami miatt betettem a listába, az az, hogy ingyenes és sok grafikus funkciót kínál a felhasználóknak. https://spark.adobe.com/

szórólap készítés online ingyen

A keresőmezőbe írd be, hogy “flyer”.

Postermaker – Typography maker

Szintén angol nyelvű online ingyenes poszter szerkesztő program. A kezelőfelülete ennek a legegyszerűbb, leginkább átlátható. A legkevesebb funkciót tartalmazza, míg a fentiekben vannak képszerkesztő funkciók is, ebben az a legkevesebb. Inkább egy szövegszerkesztőhöz hasonlít. Az egyszerűsége előnye az, hogy ez igényli a legkevesebb erőforrást és ez a leggyorsabb. 

Tovább az online képszerkesztésre.

Tovább a logó tervezésre.

Tovább a pdf szerkesztésre.

Tovább a plakát készítésre.

Tovább a Szülinapi poszter készítő programra.

Szófelhő:

szórólap készítés
szórólap készítés online
szórólap készítés online ingyen
szórólap készítés otthon
szórólap készítés sablon
szórólap készítés program letöltés

szórólap készítés házilag

szórólap készítés program
szórólap készítés ingyen

szórólap készítés minta
szórólap készítés olcsón

szórólap szerkesztő program letöltés ingyen
szórólap szerkesztő program magyar letöltés

szórólap szerkesztés házilag
szórólap szerkesztés online
szórólap szerkesztés
szórólap szerkesztő

pedikűr szórólap minták

pedikűr szórólap

műkörmös plakátok