Szülinapi poszter készítő program

Gyönyörű szülinapi poszter készítés online ingyen, sok-sok ingyenes sablon és egyszerű kezelhetőség: Canva poszter készítő. A cikkben képernyőképekkel bemutatom a szülinapi poszter készítését, alább egy videót is találsz a program használatáról.

Szülinapi poszter készítés

Lépj be a Canva-ba az e-mail címeddel, vagy a Googel vagy Facebook fiókoddal. A felső keresősávba írd be, hogy „plakát” vagy „poszter”, mind a kettőt érti.

Szülinapi poszter készítő program

A kereső sáv alatt megjelennek lehetőségek, amik konkrét sablonokhoz vezetnek, azonban javasolom, elsőként a plakát szóra keress, mert utána több lehetőség közül választhatsz.

Ekkor egy újabb fül jelenik meg, amelyen a plakát sablonok láthatóak a bal oldali sávban:

Szülinapi poszter készítés

A keresőbe írd be újra, hogy szülinapi vagy születésnapi, alatta megjelennek a kész szülinapi poszter sablonok, ezeket profi grafikusok készítik, csak át kell írni a szöveget. Természetesen kedvedre át tudod alakítani a sablonokat. Egy részük ingyenes, egy részük fizetős, amit a letöltéskor kell kifizetni.

Szülinapi poszter ingyen:

A sablon jobb alsó sarkában látszik, hogy ingyenes vagy fizetős. Húzd rá az egeret és megjelenik. Ha nem akarsz fizetni érte, akkor válassz az ingyenes sablonok közül.

Szülinapi poszter készítés

A szerkesztő felületen megjelenik a születésnapi plakát, írd át a szövegezést:

Születésnapi plakát

Születésnapi plakát letöltés

A jobb felső sarokban van a letöltés gomb. Az ingyenes verzió a PNG, JPG és PDF formátumot támogatja. a PDF a legjobb minőségű az ingyenesek közül és viszonylag nagy méretű, 420 x 594 mm, ez az A2 méretnek felel meg.

születésnapi poszter

Letöltés után kész is a születésnapi poszter. Nagyon szép ünneplést kívánok!


Hogyan tudsz gyorsan, ingyenesen profi plakátot tervezni?

Plakát készítő videó:A plakát készítéshez hasznos további hasznos ismereteket biztosít az alábbi videó:


A kép a Canva képszerkesztővel készült.

Ha a Canva Pro előfizetésén gondolkozol, kérlek használd a partnerlinkem. Ezzel segíted a munkámat, hogy további értékes tartalmakat tudjak feltölteni. https://partner.canva.com/c/2623004/6…

Tovább a plakát készítő programra.

Tovább az online képszerkesztésre.

Szófelhő:

szulinapi poszter keszites

szuletesnapi plakat
szulinapi tabla keszites hazilag

Szülinapi poszter készítés

Születésnapi plakát

születésnapi poszter