Oklevél szülőknek

Elismerő oklevél szülőknek. A Canva az egyik legjobb választás online oklevél szerkesztésre.

  • Ingyenes (vannak fizetős részei is, viszont az ingyenes is elég nagy alkotói szabadságot biztosít)
  • Könnyen használható (nézd meg a videót)

A videóban az oklevél szerkesztésének menetét látod. Bármilyen célra keresel oklevél mintát, írd be a Canva keresőjébe a kulcsszót, pl. elismerő oklevél. Ha pontosan tudod, milyet keresel, akkor írd be azt, pl szülői oklevél. Sok esetben elég a tárgyat elkezdeni begépelni, majd a kereső alatt megjelennek a lehetséges opciók és azok közül kell választani. A videó után képernyőképekkel bemutatom a folyamatot.

elismerő oklevél szülőknek

Oklevél szerkesztő program videó:

Lépj a canva.com-ra, majd készítsd el a saját okleveled!

oklevél szülőknek

Elismerő oklevél szülőknek

Lépj be a Canva-ba a Facebook vagy Google fiókoddal, illetve az e-mail címmel is lehet regisztrálni. A felső keresősor a legjobb barátod. Ért magyarul, sok esetben elég csak magyarul beírni a keresett sablont. A keresési találatok ablakban, a felső sorban egy legördülő menőből ki lehet választani, hogy ingyenes vagy fizetős sablont keresel. Az ingyenes menüpont kiválasztásánál is lesznek olyanok, amiben van fizetős képrészlet vagy grafika. Ezt úgy tudod ingyenessé tenni, ha kitörlöd belőle a fizetős grafikai elemet. Jelöld ki és DEL gomb.

oklevél szülőknek

elismerő oklevél szülőknek

Az oklevél szerkesztő használata

A sablonok a grafikusok által elkészített méretekben jelennek meg. Ha neked eltérő méret kell, pl. az elérhető sablonok fekvő sablonok, de neked álló, A4-es vagy A5-ös méretben kell, akkor a jobb felső sarokban válaszd az Egyéni méret menüpontot és add meg a méretet. Pl az A4-es méret esetében A5-re nyomtatva is jól mutat majd. A méretet és tájolást érdemes végiggondolni a tervezés előtt.

elismerő oklevél szülőknek

Bármilyen méretet választasz, a Canva felajánl előre elkészített sablonokat, amelyek az adott méretre készültek. A szerkesztő ablakban a bal felső sávban helyet kapott egy másik keresősáv, amellyel az adott méretben elérhető oklevél minták között tudsz keresni. Írd be, milyen témájú oklevelet szerkesztesz és máris kapsz kész sablonokat hozzá. Ha nem írsz be semmit, akkor az abban a méretben elérhető oklevelek között tudsz választani. Sok esetben ez is megfelelő, ki kell választani egyet és át kell írni.

elismerő oklevél szülőknek

Oklevél szülőknek: oklevél letöltése

Ha elkészültél az oklevéllel, akkor nincs más hátra, mint letölteni azt. Az oklevelet el tudod küldeni digitálisan, e-mailbe csatolva, vagy kinyomtatva átadni. Az oklevél átadása kinyomtatva elegáns, így ad igazán elismerést a díjazottnak. A jobb felső sarokban van a Letöltés ikon, erre kattintva több lehetőség közül tudsz választani. Ha online akarod elküldeni, akkor a JPG jó választás, mert kis méretű és képernyőn is megfelelő felbontást biztosít. Ha ki akarod nyomtatni, akkor a PDF opciót válaszd.

A Canva felajánlja, hogy kinyomtatva elküldi neked, tehát meg kell rendelni. Ebben az esetben a Kártyák nyomtatása menüpontra kell kattintani, majd meg kell rendelni a kinyomtatott oklevelet, vagy okleveleket.

elismerő oklevél szülőknek

elismerő oklevél szülőknek

Vissza az oklevél szerkesztés cikkre.

Hasznos online képszerkesztés cikkek:

Tovább az online képszerkesztésre. Nézd meg, milyen lehetőségeid vannak az online képszerkesztésre, böngéssz az ingyenes alkalmazások között és használd azokat.

A logó tervezés a cégek számára fontos kérdés szokott lenni, sokszor jelentősen túl van értékelve. Nézd meg, hogy tudsz ingyen profi logót tervezni. Tovább a logó tervezésre.

Tovább a pdf szerkesztésre. A pdf az egyik leggyakoribb dokumentumforma, mert változatlanul tovább lehet küldeni és a fogadó félnél is ugyanúgy jelenik meg. Online ezt ingyen el tudod készíteni és szerkeszteni, ha kell.

Tovább a plakát készítésre. A plakát készítés ma már nem csak a nyomdák és grafikusműhelyek kizárólagos tevékenysége. Nézd meg, hogyan tudod elkészíteni saját magadnak.

Tovább a Szülinapi poszter készítő programra.

Tovább a kollázs készítésre. A kollázs kiváló eszköz a családi képek rendezésének. Én is gyakran használom, mert egy képre rá tudod tenni a hozzá kapcsolódó képeket, le tudod vágni a lényegtelen részleteket.

Szófelhő:

oklevél szülőknek
elismerő oklevél szülőknek
köszönőlevél szülőknek
oklevelek szülőknek
vicces oklevél szülőknek
dicsérő oklevél szülőknek
oklevél minta szülőknek
oklevél szülőknek koronavírus
karantén oklevél szülőknek
szerkeszthető oklevél szülőknek

elismerő oklevél
elismerő oklevél szülőknek
elismerő oklevél sablon
elismerő oklevél minta
elismerő oklevél szöveg
elismerő oklevél gyerekeknek
elismerő oklevél nyomtatható oklevél sablonok
elismerő oklevél angolul
elismerő oklevél sablon gyerekeknek
elismerő oklevél tanárnak
elismerő oklevél pedagógusoknak