Oklevél szerkesztő

Oklevél szerkesztő program online. A Canva az egyik legjobb választás online okelvél szerkesztésre.

  • Ingyenes (vannak fizetős részei is, viszont az ingyenes is elég nagy alkotói szabadságot biztosít)
  • Könnyen használható (nézd meg a videót)

A videóban az oklevél szerkesztésének menetét látod. Bármilyen célra keresel oklevél mintát, írd be a Canva keresőjébe a kulcsszót, pl. oklevél minta. Ha pontosan tudod, milyet keresel, akkor írd be azt, pl nyugdíjas oklevél. Sok esetben elég a tárgyat elkezdeni begépelni, majd a kereső alatt megjelennek a lehetséges opciók és azok közül kell választani. A videó után képernyőképekkel bemutatom a folyamatot.

Oklevél szerkesztő program videó:

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.

Lépj a canva.com-ra, majd készítsd el a saját okleveled!

Szerkeszthető oklevél keretek

Lépj be a Canva-ba a Facebook vagy Google fiókoddal, illetve az e-mail címmel is lehet regisztrálni. A felső keresősor a legjobb barátod. Ért magyarul, sok esetben elég csak magyarul beírni a keresett sablont. A keresési találatok ablakban, a felső sorban egy legördülő menőből ki lehet választani, hogy ingyenes vagy fizetős sablont keresel. Az ingyenes menüpont kiválasztásánál is lesznek olyanok, amiben van fizetős képrészlet vagy grafika. Ezt úgy tudod ingyenessé tenni, ha kitörlöd belőle a fizetős grafikai elemet. Jelöld ki és DEL gomb.

Oklevél szerkesztő

Az oklevél szerkesztő használata

A sablonok a grafikusok által elkészített méretekben jelennek meg. Ha neked eltérő méret kell, pl. az elérhető sablonok fekvő sablonok, de neked álló, A4-es vagy A5-ös méretben kell, akkor a jobb felső sarokban válaszd az Egyéni méret menüpontot és add meg a méretet. Pl az A4-es méret esetében A5-re nyomtatva is jól mutat majd. A méretet és tájolást érdemes végiggondolni a tervezés előtt.

Oklevél szerkesztő

Bármilyen méretet választasz, a Canva felajánl előre elkészített sablonokat, amelyek az adott méretre készültek. A szerkesztő ablakban a bal felső sávban helyet kapott egy másik keresősáv, amellyel az adott méretben elérhető oklevél minták között tudsz keresni. Írd be, milyen témájú oklevelet szerkesztesz és máris kapsz kész sablonokat hozzá. Ha nem írsz be semmit, akkor az abban a méretben elérhető oklevelek között tudsz választani. Sok esetben ez is megfelelő, ki kell választani egyet és át kell írni.

Oklevél szerkesztő

Oklevél szerkesztő: oklevél letöltése

Ha elkészültél az oklevéllel, akkor nincs más hátra, mint letölteni azt. Az oklevelet el tudod küldeni digitálisan, e-mailbe csatolva, vagy kinyomtatva átadni. Az oklevél átadása kinyomtatva elegáns, így ad igazán elismerést a díjazottnak. A jobb felső sarokban van a Letöltés ikon, erre kattintva több lehetőség közül tudsz választani. Ha online akarod elküldeni, akkor a JPG jó választás, mert kis méretű és képernyőn is megfelelő felbontást biztosít. Ha ki akarod nyomtatni, akkor a PDF opciót válaszd.

A Canva felajánlja, hogy kinyomtatva elküldi neked, tehát meg kell rendelni. Ebben az esetben a Kártyák nyomtatása menüpontra kell kattintani, majd meg kell rendelni a kinyomtatott oklevelet, vagy okleveleket.

Oklevél szerkesztő

Oklevél szerkesztő

További oklevél minták:

Tovább az egyes oklevél mintákhoz. A gyakori oklevelek elkészítéséhez külön cikket írtam, amelyben az oklevél szövegekre is adok példákat. Kattints a linkre a blogbejegyzéshez:

Az online oktatás nagyon megterhelte a gyermekeket és szülőket egyaránt. Az oklevél szülőknek cikkben bemutatom, hogyan készíts oklevelet a szülőknek.

Nyugdíjas oklevél: a munkatársunk nyugdíjba menetelekor illik valami olyat adni, amit meg tud őrizni emlékként és egyben megköszönjük a munkáját. Az oklevél erre az egyik legalkalmasabb eszköz. Olcsó, egyszerű elkészíteni, ünnepélyesen át lehet adni és az ünnepelt meg tudja őrizni.

Lánybúcsú oklevél: a lánybúcsút könnyen fel lehet dobni egy oklevéllel. Olcsó, jó móka és a leendő feleség el tudja tenni emlékbe. Nézd meg, milyen lánybúcsú okleveleket lehet készíteni a Canva-val.

Legénybúcsú oklevél: ezzel fel tudod dobni a legénybúcsút. Olcsó, könnyű szállítani, bárhol is lesz a legénybúcsú és a leendő férj el tudja tenni emlékbe.

A hónap dolgozója oklevél: ma már nem elég csak megfizetni a munkatársakat, meg is kell becsülni, hogy sokáig végezze a munkáját a cégnél. Erre egy jó eszköz a kiváló dolgozó oklevél.

Iskolai, vállalati vagy más, nem hivatalos sportesemény fontos kelléke a sport oklevél. A sport oklevél azért is nagyon jó ötlet, mert aki nem kapott érmet, az valamely más okból (pl. részvétel, valamilyen különdíj stb.) kaphat oklevelet. Így megtisztelve érzi magát a jelenlétért és nem lesz csalódott, mert nem lett helyezett vagy nem kapott semmit.

A farsangon nem könnyű döntést hozni a legjobb jelmezről, sokszor külön kategóriákban kell értékelni a jelmezeket. Az elismerésben segít a farsangi oklevél, melyet percek alatt el tudsz készíteni.

A szülinapok megünneplése nem csak tortával történhet, dobd fel egy szülinapi oklevéllel.

A babavárás az élet egyik legcsodálatosabb időszaka. Babacuccokkal szokták meglepni a párt, illetve egy szép babaváró buli oklevél is megható gesztus lehet.

Hasznos online képszerkesztés cikkek:

Tovább az online képszerkesztésre. Nézd meg, milyen lehetőségeid vannak az online képszerkesztésre, böngéssz az ingyenes alkalmazások között és használd azokat.

A logó tervezés a cégek számára fontos kérdés szokott lenni, sokszor jelentősen túl van értékelve. Nézd meg, hogy tudsz ingyen profi logót tervezni. Tovább a logó tervezésre.

Tovább a pdf szerkesztésre. A pdf az egyik leggyakoribb dokumentumforma, mert változatlanul tovább lehet küldeni és a fogadó félnél is ugyanúgy jelenik meg. Online ezt ingyen el tudod készíteni és szerkeszteni, ha kell.

Tovább a plakát készítésre. A plakát készítés ma már nem csak a nyomdák és grafikusműhelyek kizárólagos tevékenysége. Nézd meg, hogyan tudod elkészíteni saját magadnak.

Tovább a Szülinapi poszter készítő programra.

Tovább a kollázs készítésre. A kollázs kiváló eszköz a családi képek rendezésének. Én is gyakran használom, mert egy képre rá tudod tenni a hozzá kapcsolódó képeket, le tudod vágni a lényegtelen részleteket.

Szófelhő:

oklevél
oklevél minta
oklevél sablon
oklevél keretek
oklevél keret
oklevél szerkesztő
oklevél minta
szerkeszthető oklevél keretek
nyomtatható oklevél sablonok
szerkeszthető oklevél
oklevél keretek letöltése
oklevél készí­tés
letölthető oklevél oklevél minta szerkeszthető

dí­szes oklevél minta

oklevél szöveg
oklevél szövege

oklevél keretek letöltése ingyen
letölthető oklevél minták

oklevél nyomtatás
oklevél készí­tés online
oklevél minta szerkeszthető

online oklevél szerkesztő
szerkeszthető oklevél sablon
nyomtatható oklevél
oklevél sablon letölthető
letölthető oklevél keretek
oklevél készí­tés online ingyen
letölthető oklevél
oklevél szövegminta
szerkeszthető oklevél minták

oklevél nyomtatható
oklevél szerkesztés
oklevél készí­tő program

oklevél szerkesztő program letöltés

oklevél sablon szövegek
oklevél minták ingyen
oklevél készí­tő program letöltés ingyen

nyomtatható oklevél minták
nyomtatható oklevél sablon