Baba poszter sablon

Gyönyörű babaposzter készítés online ingyen, sok-sok ingyenes sablon és egyszerű kezelhetőség: Canva poszter készítő. A cikkben képernyőképekkel bemutatom a babaposzter készítését, alább egy videót is találsz a program használatáról.

1 éves szülinapi poszter

Lépj be a Canva-ba az e-mail címeddel, vagy a Google vagy Facebook fiókoddal. A felső keresősávba írd be, hogy „baba”. Ekkor megjelennek a választható előre elkészített sablonok. Az első lehetőség, a Babafotómontázs jó választás, kattints rá, de a többit is meg tudod nézni.

1 éves szülinapi poszter

Megjelenik sok sablon, ami közül tudsz választani. A Canva egy része fizetős, egy része ingyenes. Ha nem akarsz a letöltéskor fizetni az elkészített poszterért, akkor válaszd az ingyenes sablonokat a bal oldalon.

1 eves szulinapi tabla

Az ingyenes opció kiválasztás után is megjelenik a dollárjel a sablonok jobb alsó sarkában. Ez ne zavarjon meg, ki kell törölni a fizetős képeket és be kell tenni a saját képeidet! Az alábbi képeken bemutatom.

A fizetős képeken megjelenik a rombusz minta. kattints a képekre és nyomd meg DEL gombot, vagy jobb egérgomb – törlés.

A képek törlése után egy ehhez hasonló felület jelenik meg, a téglalapokba kell behúzni a saját képeidet.

A bal oldalon látod a Feltöltés fület. Kattints rá és oda töltsd fel a képeidet. Onnan már be tudod húzni a babaposzterbe.

Első szülinapi poszter

Húzd bele a képeket. a kép szerkesztéséhez duplán kattints a fényképre a montázsban és máris tudod szerkeszteni. Vágni, korrekciózni, beállítani stb.

1 éves szülinapi poszter

1 éves szülinapi poszter letöltése

A jobb felső sarokban van a letöltés gomb. Az ingyenes verzió a PNG, JPG és PDF formátumot támogatja. a PDF a legjobb minőségű az ingyenesek közül és viszonylag nagy méretű, 420 x 594 mm, ez az A2 méretnek felel meg.

születésnapi poszter

Letöltés után kész is a születésnapi poszter. Nagyon szép ünneplést kívánok!


Hogyan tudsz gyorsan, ingyenesen profi plakátot tervezni?

Plakát készítő videó:


Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.


A plakát készítéshez hasznos további hasznos ismereteket biztosít az alábbi videó:


A kép a Canva képszerkesztővel készült.

Ha a Canva Pro előfizetésén gondolkozol, kérlek használd a partnerlinkem. Ezzel segíted a munkámat, hogy további értékes tartalmakat tudjak feltölteni. https://partner.canva.com/c/2623004/6…

Tovább a szülinapi poszter készítésre.

Tovább a plakát készítő programra.

Tovább az online képszerkesztésre.

Szófelhő:

1 eves szulinapi poszter
1 eves szulinapi tabla

Első szülinapi poszter
1 éves szülinapi poszter
Első szülinapi poszter sablon

Születésnapi babaposzter

Baba poszter sablon