Szórólap készítés online ingyen

Szórólap készítés online ingyen? Ebben a cikkben hasznos tanácsokat találsz, hogyan készíts szórólapot ingyenes szórólap készítő programmal.

Szórólap készítés online

Hogyan készíts szórólapot házilag?

Az első és legfontosabb: Inspirálódj!

Keress a Google-ben, nézd meg a neked tetsző szórólapokat, a konkurencia szórólapját. Gondold át, milyen üzenet fogja meg a vásárlót!

Legyen egyszerű! Nagyon könnyű túlbonyolítani a saját szórlap tervezést, színekkel, formákkal elhalmozni a szórólapot. A kevesebb mindig több.

Használj sablonokat, egyszerű beűtípusokat és kontrasztos megjelenést.

Legyen jól olvasható elsőre ránézésre az üzeneted. Kell egy dolgo, ami megfogja az embereket, ne kelljen kutatni, miről is szól.

Általánosságban igaz, hogy az emberek túl nagy fontosságot tulajdonítanak a szórólapnak. Holott egy vállalkozás esetében a legfontosabb a termék/szolgáltatás minősége és piacképessége, illetve hogy jusson el a céközönséghez.

Főleg induló vállalkozások esetében az arculattervezés és a szórólap profi megtervezése nem az elsődleges feladat. Ha már beindult a vállalkozás, akkor elég lesz költeni az arculatra.

Ingyenes szórólap készítő online

Az alábbi videóban láthatod, hogyan készíts magadnak szórólapot online ingyen a Canva ingyenes online képszerkesztő programmal. A Canva egyben egy szórólap készítő program ingyen magyarul.

Szórólap készítés otthon

Nézzük lépésről lépésre, hogyan tudod Canvában megtervezni a szórólapodat.

szórólap készítés online ingyen

Lépj a Canva főoldalára (www.canva.com), itt tudsz belépni. A regisztráció ingyenes, vagy Facebook illetve Google fiókkal is használhatod.

Egyből magyar nyelven tudod kezelni belépés után. Ha mégis angol nyelven jelenne meg, a beállításokban át tudod állítani.

Belépés után a főoldal fogad, itt választhatsz több ezer előre elkészített sablonból. Nem csak szórólap, hanem minden más közösségi médiában és interneten szükséges képet lehet vele készíteni.

A felső keresőbe írd be, hogy szórólap. Üss ENTER-t, vagy válaszd a legördülőben megjelenő szórólap lehetőséget. Alapvetően A4 méretet ajánl fel, ezt a nyomtatáskor tudod módosítani.

szórólap készítés otthon

A megjelenő ablakban válaszd az Ingyenes opciót, majd kattints egy sablonra. A következő ablakban ugyanúgy hozzáférsz a többi sablonhoz is, de itt is tudsz böngészni. Azt javaslom, itt még nem merülj bele, mert a következő lehetőségnél témakörök szerint tudsz keresni.

szórólap szerkesztő

A következő ablakban szintén megjelenik egy keresősáv, abban témakörökre szűkítve tudsz keresni, írd be, milyen témájú szórólapot keresel.

szórólap készítés online

Válaszd ki a sablont, módosítsd, írd át a szöveget, tölts fel saját képet és készítsd el a saját szórólapod otthon.

A jobb felső sarokban lévő letöltés gomb megnyomásával tudod letölteni. A PDF formátum a legjobb nyomtatásra, de más formátumokba is le tudod tölteni.

szórólap szerkesztés

Tovább az online képszerkesztésre.

Tovább a logó tervezésre.

Tovább a pdf szerkesztésre.

Tovább a plakát készítésre.

Tovább a Szülinapi poszter készítő programra.

Szófelhő:

szórólap készítés
szórólap készítés online
szórólap készítés online ingyen
szórólap készítés otthon
szórólap készítés sablon
szórólap készítés program letöltés

szórólap készítés házilag

szórólap készítés program
szórólap készítés ingyen

szórólap készítés minta
szórólap készítés olcsón

szórólap szerkesztő program letöltés ingyen
szórólap szerkesztő program magyar letöltés

szórólap szerkesztés házilag
szórólap szerkesztés online
szórólap szerkesztés
szórólap szerkesztő