Plakát készítő

A jó plakátot nem olvassuk, hanem látjuk. A jó plakátnak tehát első ránézésre, és utólag is figyelemfelkeltőnek kell lennie.

Egy hirdetéshez, bejegyzéshez, Facebook poszthoz, figyelemfelkeltő íráshoz elengedhetetlen egy jó grafika. A plakát nem csak mint hirdetés jelenik meg, hanem minden olyan online dolognál, ahol kép kell a szövegezés mellé. Gyakran a kép adja el a szöveget.


A hirdetéshez készült plakát ugyanúgy használható az online térben, mint nyomtatott plakátként,csak a méreten kell módosítani, hogy minden eszközön szépen jelenjen meg és gyorsan betöltődjön.

Hogyan tudsz gyorsan, ingyenesen profi plakátot tervezni?

A megoldás: a Canva ingyenes online képszerkesztő program.

Regisztrálni kell, vagy Google, illetve Facebook fiókkal belépni és azonnal lehet használni. A kezelése nem bonyolultabb egy word dokumentum kezelésénél. A képek és grafikák előre kiválasztott sablonokból módosíthatóak, nem kell hozzá speciális tudás. Természetesen gyakorlattal egyre szebb plakátokat lehet készíteni.

Az elkészített plakátot le lehet tölteni képként vagy pdf-ként, majd nyomdában kinyomtattatni. A Canva automatikusan felkínálja a nyomtatás lehetőségét, tehát a plakát készítés után egyből meg lehet rendelni a nyomtatott anyagot, amit házhoz szállítanak.

Plakát készítő videó:


Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.


A plakát készítéshez hasznos további hasznos ismereteket biztosít az alábbi videó:


A kép a Canva képszerkesztővel készült.

Ha a Canva Pro előfizetésén gondolkozol, kérlek használd a partnerlinkem. Ezzel segíted a munkámat, hogy további értékes tartalmakat tudjak feltölteni. https://partner.canva.com/c/2623004/6…

Fotor

plakát készítő program

A Fotor szintén egy online képszerkesztő program, amiben a photoshophoz hasonló képszerkesztő funkciók mellett a beépített sablonok is vannak, amelyek felhasználásával sokkal könnyebb egy online vagy nyomtatott anyagot elkészíteni, mint nulláról kezdve. A “Create design” gombra kattintva lépsz a tervező alkalmazásba.  A keresőmezőbe írd be, hogy “poster”, máris kész sablonokat ajánl fel a tervezésre. A sablonra navigálva látszik, hogy fizetős vagy ingyenes a sablon. 

https://www.fotor.com/https://www.youtube.com/embed/oGHTxl4Re50?feature=oembed

Adobe Spark:

Egy rövid regisztráció után azonnal használható. Meg kell adni az országot, illetve a születési időt, a többihez képest ez lassítja néhány másodperccel a regisztrációt.

plakát készítő program

A használata, a kezelőfelülete hasonló az eddig bemutatott programokhoz. Több funkciót tartalmaz ingyen, mint a Canva, viszont minden angol, tehát magyarul esélytelen, hogy találunk valamit. Lassabban is fut, mint a Canva. Ami miatt betettem a listába, az az, hogy ingyenes és sok grafikus funkciót kínál a felhasználóknak.

https://spark.adobe.com/

Postermaker – Typography maker

plakát készítő program

Szintén angol nyelvű online ingyenes poszter szerkesztő program. A kezelőfelülete ennek a legegyszerűbb, leginkább átlátható. A legkevesebb funkciót tartalmazza, míg a fentiekben vannak képszerkesztő funkciók is, ebben az a legkevesebb. Inkább egy szövegszerkesztőhöz hasonlít. Az egyszerűsége előnye az, hogy ez igényli a legkevesebb erőforrást és ez a leggyorsabb. 

plakát készítő program
plakát szerkesztő program
online ingyenes plakát készítés
plakát szerkesztő
online plakát szerkesztő
plakát tervező program ingyen
plakát tervező program
poszter készítő program
ingyenes plakát szerkesztő
plakát szerkesztő program ingyen
plakát készítő
plakát készítő program online
plakát készítés online
plakát készítő program ingyen
ingyenes online plakát szerkesztő
plakát készítés
poszter szerkesztő
plakát készítés online ingyen
plakát készítés házilag
plakát készítése
ingyenes plakát szerkesztő program
plakát tervezés online
plakát szerkesztő program letöltése ingyen
szülinapi poszter készítő program
poszter készítés online
plakát készítés tippek
plakát tervezés
plakátkészítő
plakát szerkesztés
a legjobb plakát készítő program
plakát tervező
digitális plakát készítés
plakát
hirdetés szerkesztő program
hirdető plakát készítés
plakát online
online poszter rendelés
plakát háttér

plakat keszites
plakátok készítése
plakátok poszterek
plakát tervezés
plakát készítő
plakát készítés
plakát készítő program
plakát készítés online
plakát háttér
plakát szerkesztő
plakát ötletek
plakáttervező
plakát generátor
plakát minta