Canva magyarul

Az egyik legfontosabb előnye az egyszerű használhatóság. Egy gyermek képes 100%-ban használni. A kezdőknek az egyik legjobb választás.

A link: https://www.canva.com/

Az összes tervet elmenti a saját szerverére és később is hozzáférsz, nem kell aggódni, hogy elveszik, vagy hogy nem találod meg.

Canva magyarul

A Canva képszerkesztő magyar nyelven használható, magyar nyelvű sablonok is vannak benne, illetve a keresője is ért magyar nyelven. A legtöbb találathoz mégis angol nyelven kell keresni, ezt egy egyszerű fordítással meg lehet oldani, még angolul sem kell tudni a használatához.

A “hagyományos” “fotosop” jellegű képszerkesztő programokhoz képest hátrány a rétegkezelés hiánya. Ezért az egyes elemeket egymáson nehézkes mozgatni. Ez azonban csak minimálisan korlátoz, hiszen így is gyönyörű terveket készíthetünk vele.

Létezik fizetős verziója, a Canva Pro, amelyben minden sablonhoz, minden fizetés stock fotóhoz, grafikához és funkcióhoz (pl háttér eltávolítása) hozzáférsz korlátlanul.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

(A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.)

Igyekeztem összegyűjteni az összes elérhető sablon típust a Canva-ból. Ez azért is nehéz, mert folyamatosan bővül a lista újabb és újabb elemekkel. 

Bizonyos sablonok használatához magyar nyelvű videós oktatóanyagot találsz, melyek egy részét Szűcs Dóra (https://www.szucsdora.hu/)  töltött fel a Youtube-ra. Ezúton is köszönöm a munkásságát.

Canva sablonok listája. Kattints a linkre és az oktatóvideóhoz navigál (ha van hozzá oktatóvideó).

Közösségi média:

Nyomtatott anyagok:

Egyéb digitális és marketing anyagok:

Facebook bejegyzés készítése Canva-val:

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.

Instagram bejegyzés és történet készítése

Névjegykártya készítés:

Meghívók készítése:

Esküvő meghívók, szülinapi meghívó, stb:

Plakát, poszter készítése:

Szórólap készítés:

Oklevél készítés:

Kollázs, montázs készítés:

Köszönő kártyák készítése:

Zoom háttér készítés:

Prezentációk készítése:

E-mail fejléc készítése:

Canva alternatívák:

A Canva-nak több alternatívája is van, ami nagyon hasonló funkcionalitást biztosít. Az a különbség, hogy jóval kevesebb ingyenes funkció elérhető az alternatívákban, vagy nincs is ingyenes használat.

Ettől függetlenül érdemes átnézni ezeket, ha a Canva-ban nem találsz a számodra megfelelő sablont, illetve más jellegű funkciókat keresel.

  1. Pixelid (https://pixelied.com/)

Még több sablon és talán még szebbek, mint a Canva-ban. Van ingyenes hozzáférés, de az nagyon korlátozott funkcionalitással bír. Havi 9,95 dolláért lehet hozzáférni a Pro csomaghoz.

  1. Crello (https://crello.com/)

Hasonló a Canva-hoz, ami egy kicsit kiemeli a sorból, az az, hogy még több támogatást biztosít videós tartalmak készítéséhez Az ingyenes hozzáférés mindössze 5 letöltést engedélyez havonta. A Pro licensz 7,99 dollár/hó ártól kezdődik.

  1. RelayThat (https://www.relaythat.com/

A Relaythat egy fantasztikus szolgáltatása az, hogy ha feltöltöd az arculati elemeket, magától javasol design sablonokat, automatikusan elhelyezve a logót és a többi elemet. 15 dollár/hó-tól indul a licensz.

Tovább az online képszerkesztésre.

Szófelhő:

canva program

canva önéletrajz

canva login

canva log in

canva online

canva logo

canva belépés

canva használata

canva letöltés

canva kollázs

canva alkalmazás

canva online képszerkesztő

infografika canva